2222222222

 
     
 
    Home   Merkabah partner worden  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sl

Engelen- en lichtinformatie Deze website is bedoeld om zowel voor leken als voor therapeuten een bron van informatie te zijn.
Tibetaanse healing
Merkabah informatie In Vlaanderen en Nederland bevinden zich een groot aantal therapeuten, schoonheidsspecialistes en 'esoterische' winkels die hun klanten/patiënten met de grootste liefde behandelen en adviseren. Voor hen is het dikwijls moeilijk om de juiste produkten of behandelingen te vinden in functie van de problematiek van hun klanten. Merkabah vzw wil u daarbij bijstaan.
On line webwinkel
Workshops & cursussen
Advies & Consult Zonder afbreuk te doen aan de behandeling(-en) die u toepast, of de produkten die u nu gebruikt en verkoopt, kunnen wij u kosteloos adviseren i.v.m. bijkomende behandelingen of specifieke produkten voor die specifieke behandelingen. Wil u nog meer klanten voor uw winkel of praktijk, wil u uw klanten nog meer en beter kunnen behandelen, neem dan kontakt op met kontakt@merkabah.info. Iemand van Merkabah vzw komt dan graag en vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de samenwerkingsmogelijkheden. (U dient wel over een BTW-nummer te beschikken).
Merkabah partner worden
Links
Merkabah contact en gegevens
Energetisch reinigen van uw woning

Bent u een privépersoon en wenst u uitleg over bepaalde behandelingen of produkten, stuur dan een mailtje naar suzanne@merkabah.info en wij brengen u in kontakt met de dichtstbijzijnde therapeute of winkel waar men u vakkundig zal adviseren.

Je kunt ook toegetreden lid worden van de vereniging zonder winstoogmerk Merkabah. Het lidmaatschap bedraagt 25,- per jaar. Hierdoor bekom je tal van voordelen zoals :

  • u krijgt 10 (elektronische) nieuwsbrieven per jaar met allerhande informatie over esotherie, de nieuwste ontwikkelingen op paranormaal gebied, heel wat nuttige informatie over de verschillende thema's die op deze website aan bod komen ;
  • u krijgt 10 % korting op alle produkten en diensten die op deze website genoemd worden voor zover zij door een door Merkabah vzw erkende therapeute of door Merkabah vzw zelf worden aangeboden ;
  • u wordt uitgenodigd op een jaarlijkse verwendag voor alle leden van Merkabah vzw (de toegangsprijs hiervoor (speciale prijs voor leden)) wordt ten gepaste tijde meegedeeld ;
  • één maal per jaar wordt u uitgenodigd voor een barbeque voor de leden ;
  • verder krijgt u regelmatig via mail, nuttige tips over reizen, vakantie, ontspanning, boeken, films, enz... dat alles natuurlijk voor zover er een verband bestaat met de opzet van deze site en de spirituele doelstellingen van de vzw Merkabah.

Het volstaat om toegetreden lid van de vzw te worden dat u :

  • een mailtje stuurt met uw aanvraag vanop een geldig e-mailadres ;
  • in dat mailtje je volledige adresgegevens weergeeft ;
  • je rijksregisternummer en het nummer van je identiteitskaart (voor belgische onderdanen), voor niet-belgen een ander officieel identificatienummer ;
  • 25,- storten op rekening 000-3255935-33 voor betalingen vanuit België of IBAN-nr : BE35 0003 2559 3533 met BIC-nr : BPOTBEB1 voor internationale betalingen.

Het Merkabah team

2Een website van Merkabah vzw ©