2222222222

 
     
 
    Home  

Engelen- en lichtinformatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sl

Engelen- en lichtinformatie

Wij beschikken allemaal over een fysisch lichaam en daarnaast een energetisch lichaam. Men zou dit onze "uitstaling" kunnen noemen. Medici houden zich hoofdzakelijk met het fysische lichaam bezig, ze zien een symptoom en geven een remedie (meestal chemische spullen).

Via een aurafotografie kan je jouw energetisch lichaam zien. Indiërs, Chinezen kennen al eeuwen lang het bestaan van ons energetisch lichaam. Zelfs de oude Egyptenaren wisten dit en beseften dat een gezond aura van levensbelang is. Zij kenden allen het belang van en het principe van healing (het heel maken van je energetisch lichaam ; een goede vertaling van de term healing bestaat er niet). Een mooi en gezond aura geeft aan dat je een gezonde persoon bent (de aanwezigheid van ziekte kan je zo zien in een aurafoto). Het openstaan of gesloten zijn van je verschillende chakra's maken je minder of meer vatbaar voor ziekten. (Je hoeft daarvoor zelfs geen aurafoto te laten maken maar kunt het éénvoudig laten uitpendelen door een geoefende pendelaar(-ster)). Je krijgt dan een idee van de toestand van je energetisch lichaam.

Kies je ervoor om jezelf (te laten) healen, dan kan je (naargelang je toestand) opteren voor verschillende methodes. Hieronder kan je een keuze maken uit de voornaamste vormen van healing.

Tibetaanse healing
Merkabah informatie
On line webwinkel
Workshops & cursussen
Advies & Consult
Merkabah partner worden
Links
Merkabah contact en gegevens
Energetisch reinigen van uw woning
Chakra healing   Karmische healing
   
Rozenhealing (liefde en romantiek) Aartsengelen- en Meesterhealing
   
Regenbooglichtwezenhealing Engelen-Auraspray-healing
2Een website van Merkabah vzw ©