2222222222

 
     
 
    Home   On line webwinkel - Healing Essences  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sl

Engelen- en lichtinformatie

Hieronder kan u een lijst vinden van 2 soorten produkten. Healing essences voor het "helen" van Chakra's, Karmische belasting, Liefdesbelasting, Begeleiding door Engelen en Verlichte Meesters en Regenbooglichtenergie. De tweede soort essences kan, zijn gemaakt in de vorm van aurasprays per Aartsengel of voor specifieke doeleinden zoals bijvoorbeeld stralingsbescherming tegen negatief ingestelde personen. Daarbij kan je nog de aangepaste muziek vinden : "klankgolven voor de ziel".

Onderstaande produkten zijn vooral geschikt voor therapeuten in hun praktijk. Leken die deze produkten willen aanschaffen wenden zich best tot hun therapeut of tot suzanne@merkabah.info. Zij kan u een therapeut in uw buurt aanraden of eventueel zelf het juiste produkt voor u helpen bepalen.

Tibetaanse healing
Merkabah informatie
On line webwinkel
Workshops & cursussen
Advies & Consult
Merkabah partner worden

Chakra Essences

Links Er zijn zeven hoofd-chakra's en vele kleine chakra's die gerelateerd zijn aan de fysische organen, klieren, enz., ook aan kleuren, licht en geluidsfrequenties en verschillende bewustzijnsniveaus. Wanneer onze trilfrequentie toeneemt ten gevolge van het loslaten van onze angsten, ongebalanceerde emoties en oude patronen, werpen de chakra's de energieblokkages af om te transmuteren. Het gebruik van bloemen- en edelsteenessences om te helpen deze blokkages vrij te laten, versnelt het ruimingsproces en helpt ons bewustzijn te verhogen. Bloemen- en edelsteenessences helpen ons bewustzijn veranderen door energetische blokken los te laten in het fijnstoffelijke via de chakra's.
Merkabah contact en gegevens

Energetisch reinigen van uw woning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Code Produkt Essence gemaakt van :
10036 Voetchakra, 10ml Boji steen, Passiebloem, Kattestaart
10037 Basischakra, 10ml Rookquartz, Zwarte Toermalijn, Kattestaart, Papaver
10038 Sacralechakra, 10ml Calcedoon, Zuivere quartz, Calendula, Pompoen
10039 Solar plexuschakra, 10ml Parel, Maansteen, Gele Boterbloem, "Sharon Roos"
10040 Hartchakra, 10ml Robijn, Emerald, Bloedend Hart, "Deep Secret Roos"
10041 Hoger Hartchakra, 10ml Rubeliet, Saffier, "Roos de la Hay", Ipomea
10042 Keelchakra, 10ml Lapis Lazuli, Aquamarijn, Grasklokje, Leeuwebekje
10043 Derde Oogchakra, 10ml Diamand, Amethist, Petunia, Oost Indische Kers
10044 Kruinchakra, 10ml Goud, Sugeliet, Lotus, Wilde Peenwortel
10045 Hogere Chakra's, 10ml Zilver, Groene Jade, Akkerwinde, Lavendel
10046 Voetchakra, 25ml Boji steen, Passiebloem, Kattestaart
10047 Basischakra, 25ml Rookquartz, Zwarte Toermalijn, Kattestaart, Papaver
10048 Sacrale Chakra, 25ml Calcedoon, Zuivere quartz, Calendula, Pompoen
10049 Solar Plexuschakra, 25ml Parel, Maansteen, Gele Boterbloem, "Sharon Roos"
10050 Hartchakra, 25ml Robijn, Emerald, Bloedend Hart, "Deep Secret Roos"
10051 Hoger Hartchakra, 25ml Rubeliet, Saffier, "Roos de la Hay", Ipomea
10052 Keelchakra, 25ml Lapis Lazuli, Aquamarijn, Grasklokje, Leeuwebekje
10053 Derde Oogchakra, 25ml Diamand, Amethist, Petunia, Oost Indische Kers
10054 Kruinchakra, 25ml Goud, Sugeliet, Lotus, Wilde Peenwortel
10055 Hogere Chakra, 25ml Zilver, Groene Jade, Akkerwinde, Lavendel
 

Karmische Essences

De spiritueel reeds meer gevorderden die zich bezig houden met het “healen” van anderen, beseffen reeds langer dat de soms zeer diep gewortelde mentale of emotionele “state” (toestand) die meestal de oorzaak is van ziekte, zijn oorsprong vindt in vorige incarnaties. Deze “states”, omdat ze eerder niet werden geëlimineerd, worden in dit leven gebracht door de ziel van elkeen opdat ze in het huidig leven overwonnen zouden worden.
Dit maakt het voor iedereen mogelijk om zowel spiritueel als mentaal vooruitgang te boeken en zuiver van geest te worden, geheel en volkomen in balans, vrij om onze Goddelijke opdracht te vervullen.De hieronder beschreven essences werken in op ons karma om ons in staat te stellen onze karmische lessen te leren en ons te zuiveren van de blokkades die dit verhinderen.
Code Produkt Beschrijving van de werking :
10056 White bluebell, 25ml Dit extract is aangewezen bij extreem overgevoelige zielen. Zij die dusdanig door negatieve invloeden van rondom hen beÔnvloed worden dat zij onmogelijk zich nog kunnen concentreren op zichzelf of op hun werk. Bijzonder nuttig voor mensen die kiezen voor een spiritueel levenspad of veel mediteren. Veel therapeuten zullen deze essentie gebruiken voor het psychische deel van hun werk.
10057 Pink Rose, 10ml Een bijzonder krachtig extract om u van uw karmische angsten te verlossen en ze te neutraliseren. Mensen wiens gedachten en gevoelens vertroebeld worden door bewuste of onderbewuste angsten en als dusdanig al ťťn en waarschijnlijk meerdere van de bestaande 38 essences gebruikt hebben. Als men al intensief met de traditionele essences tegen angst behandeld is en daarbij weinig resultaat geboekt werd, dan is Pink Rose aangewezen. Dikwijls lijden mensen aan aandoeningen van nerveuze oorsprong ; dat kan gaan van ruimte(plein)vrees tot astma. De angsten kunnen ook in subtielere vorm aanwezig zijn, achtervolgingsangsten, angsten voor brand, water, enz... De meeste mensen hebben karmische lessen te leren om angsten te overwinnen.
10058 Wild Iris, 10ml Iris is de essentie aangewezen voor personen die in een vorig leven mogelijks belangrijke gezaghebbende posities bekleed hebben, grote verantwoorderlijkheid droegen voor anderen of voor grootse zaken. Eenmaal in dit leven, spreiden zij grote gevoelens van angst en bezorgdheid voor anderen tentoon. Deze gevoelens zijn dikwijls moeilijk vast te stellen ; hoogst waarschijnlijk is aan de basis van deze gevoelens een grote bezorgdheid voor de planeet aarde, waar velen onder gebukt gaan, of mogelijks een drang om de pijn van anderen te verlichten of over te nemen. Deze essentie is aangewezen na gebruik van de 38 traditionele essences. Bij gebruik zal deze persoon in staat zijn om het globaal kosmische van de mens en de problemen hieromtrent in het juiste perspectief te zien.
10059 Wild Orchid, 10ml Deze prachtige purperen bloem verhoogt de graad van zelfzekerheid en maakt van onze onzekerheid en onbeslistheid een positieve vibratie binnenin waardoor we meer bewust worden van ons spiritueel zijn. Deze bewustwording van het feit dat we een deel zijn van onze eigen Schepper, allen tezamen en niet verschillend van de andere, is een zeer noodzakelijke stap op het pad van onze ziel en van onze evolutie. Alleen maar met deze bewustwording zullen we spirituele veiligheid, verlichting, kracht en moed vinden en krijgen we een solide basis waarop we kunnen verder bouwen.
10060 Water Lily, 10ml Het karmisch probleem van deze groep mensen is een eenzaamheid die vanuit de ziel in hun leven gebracht is. Een overblijfsel van voorbije incarnaties waar waarschijnlijk veel tijd alleen doorgebracht werd of omdat het onmogelijk was om met zijn medemens te communiceren. Het verschil tussen de waterlelie-essentie en de andere essences in deze groep is dat eenzaamheid tot in het diepst van de ziel gaat en vaak oorzaak is van een acute droefnis waarvan de diepte niet kan bereikt worden door de gewone essentie van de heideplant (Heather). Mensen die de waterlelie-essentie nodig hebben, zijn meestal reeds langer in behandeling met andere essences tegen eenzaamheid. Ze zullen nochtans met deze essentie een echte diepgaande verandering in hun ziel opmerken. De diepe droefgeestigheid en eenzaamheid zullen zeer snel verdwijnen.
10061 Valerian, 10ml Een karmische essentie voor die mensen die een totaal gebrek aan interesse hebben voor zichzelf, hun medemens of hun omgeving. Hoogstwaarschijnlijk is deze persoon geblokkeerd gebleven in een voorbije incarnatie, meestal in gelukkigere tijden waarheen de ziel terug zou willen ontsnappen. Hierdoor kunnen deze mensen zich niet concentreren Ďfocussení op het heden.
Valeriaan is de sleutel om dit te deblokkeren en ervoor te zorgen dat deze mensen leren bewust te worden dat ook in dit leven lessen te leren zijn en dat het vast blijven hangen in vorige incarnaties dit verhindert. Deze essentie is eveneens zeer goed om te leren Ďaardení.
10062 Yellow Rattle, 10ml Zielen die deze remedie nodig hebben, dragen een enorm gewicht, een aangeboren droefheid, die ze zelf niet tot uitdrukking kunnen brengen. Een melancholie die als echo uit vorige levens lijkt op de dode zaadresten na het ontkiemen van een nieuwe plant. Echoís van hopeloosheid en wanhoop uit vorige incarnaties die in dit leven doorvibreren maken deze essentie noodzakelijk.
10063 Geranium, Drievuldigheid, 10ml Voor diegenen die zich nog steeds in de duisternis bevinden, maar beseffen dat ze kontakt moeten maken met hun persoonlijke spiritualiteit. Zoals een persoon in een donkere kamer die overal tegenaan loopt maar de lichtschakelaar niet kan vinden. Door deze essentie zullen ze naar het licht geleid worden. Hun hele wezen zal overspoeld worden met licht en zij zullen daardoor de wereld verlichten.
10064 Fuchsia, Drievuldigheid, 10ml Een wonderbaarlijke essentie om geblokkeerde energie vrij te maken. Fuchsia opent de hartchakra en brengt alles naar buiten wat geblokkeerd zat. Alle kleppen gaan open, alle vastgeroeste emoties die blokkades veroorzaakten en die spirituele ontwikkeling tegenhielden, worden door Fuchsia verwijderd. Van zodra deze emoties verwerkt worden als onderdeel van het leerproces, kan overgegaan worden om met de 7 karmische essences de verschillende emoties in goede banen te leiden en zijn karmische lessen te leren. Fuchsia is bij wijze van spreken het breekijzer waarmee de hinderpalen naar spiritualiteit kunnen opgeruimd worden.
10065 Lily, Drievuldigheid, 10ml Voor de spiritueel onzekere brengt lily, sereniteit, vrede en comfort. Deze zielen verlangen er naar zin aan het leven te geven in functie van hun hele spirituele wezen. Dit kan grote onzekerheid met zich meebrengen totdat zij ťťn worden met hun spiritualiteit. Deze essentie zal die onzekerheid wegnemen en emotioneel en spiritueel evenwicht en harmonie brengen opdat deze zielen hun weg kunnen voortzetten, wetende dat God, de Schepper hen zal leiden en standvastigheid zal bezorgen.
10499 White bluebell, 25ml Dit extract is aangewezen bij extreem overgevoelige zielen. Zij die dusdanig door negatieve invloeden van rondom hen beÔnvloed worden dat zij onmogelijk zich nog kunnen concentreren op zichzelf of op hun werk. Bijzonder nuttig voor mensen die kiezen voor een spiritueel levenspad of veel mediteren. Veel therapeuten zullen deze essentie gebruiken voor het psychische deel van hun werk.
10066 Pink Rose, 25ml Een bijzonder krachtig extract om u van uw karmische angsten te verlossen en ze te neutraliseren. Mensen wiens gedachten en gevoelens vertroebeld worden door bewuste of onderbewuste angsten en als dusdanig al ťťn en waarschijnlijk meerdere van de bestaande 38 essences gebruikt hebben. Als men al intensief met de traditionele essences tegen angst behandeld is en daarbij weinig resultaat geboekt werd, dan is Pink Rose aangewezen. Dikwijls lijden mensen aan aandoeningen van nerveuze oorsprong ; dat kan gaan van ruimte(plein)vrees tot astma. De angsten kunnen ook in subtielere vorm aanwezig zijn, achtervolgingsangsten, angsten voor brand, water, enz... De meeste mensen hebben karmische lessen te leren om angsten te overwinnen.
10067 Wild Iris, 25ml Iris is de essentie aangewezen voor personen die in een vorig leven mogelijks belangrijke gezaghebbende posities bekleed hebben, grote verantwoorderlijkheid droegen voor anderen of voor grootse zaken. Eenmaal in dit leven, spreiden zij grote gevoelens van angst en bezorgdheid voor anderen tentoon. Deze gevoelens zijn dikwijls moeilijk vast te stellen ; hoogst waarschijnlijk is aan de basis van deze gevoelens een grote bezorgdheid voor de planeet aarde, waar velen onder gebukt gaan, of mogelijks een drang om de pijn van anderen te verlichten of over te nemen. Deze essentie is aangewezen na gebruik van de 38 traditionele essences. Bij gebruik zal deze persoon in staat zijn om het globaal kosmische van de mens en de problemen hieromtrent in het juiste perspectief te zien.
10068 Wild Orchid, 25ml Deze prachtige purperen bloem verhoogt de graad van zelfzekerheid en maakt van onze onzekerheid en onbeslistheid een positieve vibratie binnenin waardoor we meer bewust worden van ons spiritueel zijn. Deze bewustwording van het feit dat we een deel zijn van onze eigen Schepper, allen tezamen en niet verschillend van de andere, is een zeer noodzakelijke stap op het pad van onze ziel en van onze evolutie. Alleen maar met deze bewustwording zullen we spirituele veiligheid, verlichting, kracht en moed vinden en krijgen we een solide basis waarop we kunnen verder bouwen.
10069 Water Lily, 25ml Het karmisch probleem van deze groep mensen is een eenzaamheid die vanuit de ziel in hun leven gebracht is. Een overblijfsel van voorbije incarnaties waar waarschijnlijk veel tijd alleen doorgebracht werd of omdat het onmogelijk was om met zijn medemens te communiceren. Het verschil tussen de waterlelie-essentie en de andere essences in deze groep is dat eenzaamheid tot in het diepst van de ziel gaat en vaak oorzaak is van een acute droefnis waarvan de diepte niet kan bereikt worden door de gewone essentie van de heideplant (Heather). Mensen die de waterlelie-essentie nodig hebben, zijn meestal reeds langer in behandeling met andere essences tegen eenzaamheid. Ze zullen nochtans met deze essentie een echte diepgaande verandering in hun ziel opmerken. De diepe droefgeestigheid en eenzaamheid zullen zeer snel verdwijnen.
10070 Valerian, 25ml Een karmische essentie voor die mensen die een totaal gebrek aan interesse hebben voor zichzelf, hun medemens of hun omgeving. Hoogstwaarschijnlijk is deze persoon geblokkeerd gebleven in een voorbije incarnatie, meestal in gelukkigere tijden waarheen de ziel terug zou willen ontsnappen. Hierdoor kunnen deze mensen zich niet concentreren Ďfocussení op het heden.
Valeriaan is de sleutel om dit te deblokkeren en ervoor te zorgen dat deze mensen leren bewust te worden dat ook in dit leven lessen te leren zijn en dat het vast blijven hangen in vorige incarnaties dit verhindert. Deze essentie is eveneens zeer goed om te leren Ďaardení.
10071 Yellow Rattle, 25ml Zielen die deze remedie nodig hebben, dragen een enorm gewicht, een aangeboren droefheid, die ze zelf niet tot uitdrukking kunnen brengen. Een melancholie die als echo uit vorige levens lijkt op de dode zaadresten na het ontkiemen van een nieuwe plant. Echoís van hopeloosheid en wanhoop uit vorige incarnaties die in dit leven doorvibreren maken deze essentie noodzakelijk.
10072 Geranium, Drievuldigheid, 25ml Voor diegenen die zich nog steeds in de duisternis bevinden, maar beseffen dat ze kontakt moeten maken met hun persoonlijke spiritualiteit. Zoals een persoon in een donkere kamer die overal tegenaan loopt maar de lichtschakelaar niet kan vinden. Door deze essentie zullen ze naar het licht geleid worden. Hun hele wezen zal overspoeld worden met licht en zij zullen daardoor de wereld verlichten.
10073 Fuchsia, Drievuldigheid, 25ml Een wonderbaarlijke essentie om geblokkeerde energie vrij te maken. Fuchsia opent de hartchakra en brengt alles naar buiten wat geblokkeerd zat. Alle kleppen gaan open, alle vastgeroeste emoties die blokkades veroorzaakten en die spirituele ontwikkeling tegenhielden, worden door Fuchsia verwijderd. Van zodra deze emoties verwerkt worden als onderdeel van het leerproces, kan overgegaan worden om met de 7 karmische essences de verschillende emoties in goede banen te leiden en zijn karmische lessen te leren. Fuchsia is bij wijze van spreken het breekijzer waarmee de hinderpalen naar spiritualiteit kunnen opgeruimd worden.
10074 Lily, Drievuldigheid, 25ml Voor de spiritueel onzekere brengt lily, sereniteit, vrede en comfort. Deze zielen verlangen er naar zin aan het leven te geven in functie van hun hele spirituele wezen. Dit kan grote onzekerheid met zich meebrengen totdat zij ťťn worden met hun spiritualiteit. Deze essentie zal die onzekerheid wegnemen en emotioneel en spiritueel evenwicht en harmonie brengen opdat deze zielen hun weg kunnen voortzetten, wetende dat God, de Schepper hen zal leiden en standvastigheid zal bezorgen.
 

Rozen Collectie -Liefdesessences

De prachtige “Rose Collection” and combinaties ervan, zijn speciaal gemaakt om hun helende krachten in deze moeilijke tijd voor Moeder Aarde en haar bewoners.

Doorheen de eeuwen werden rozen geassocieerd met het hart en werden ze traditioneel gegeven als een symbool voor liefde.Rozen behoren tot de allermooiste giften van de natuur aan de mensheid. Als een soort zijn ze steeds volledig en verlangen geen verdere ontwikkeling.

In de vorm van essences geven zij ons de gave van perfectie in de vorm van zachte helende energieën die ons helpen te ontwaken naar een staat van onvoorwaardelijke liefde, diep in ons hart en herinneren zij ons aan onze Goddelijkheid en verbinding met het universum en zijn Universele energie.

Code Produkt Beschrijving van de werking :
10075 Blue Moon, 10ml Doet de schaduwzijde van de Hartchakra verdwijnen.
10076 Compassion, 10ml Verbind het hart met de geest door wijsheid te geven aan kennis. Helpt om een gevoel van vrede, sereniteit en innerlijke zekerheid te verkrijgen.
10077 Green Rose, 10ml Ontwikkelt en verbetert psychisch vermogen en helpt bij omstandigheden waar er sprake is van repressie of psychische agressie tegen je. Verlicht ook allergieŽn veroorzaakt door achtergebleven herinneringen uit vorige levens.
10078 Handel, 10ml Brengt je kracht en moed. Helpt om gevoelens van gebrek aan zelfwaarde die in je Hartchakra genesteld zitten, te doen verdwijnen.
10079 Iceberg, 10ml Verlicht het hart en doet opgerichte verdedegingsmuren rond het hart verdwijnen. Zeer grote hulp voor diegenen die moeten leren te ontvangen
10080 Irene of Denmark, 10ml Helpt je je angsten voor vervolging en aanval te verlichten.
10081 Just Joey, 10ml Helpt je de kwaliteit van levenvreugde en kreativiteit in je leven te brengen.
10082 Peace, 10ml Helpt om trillingen van angst die vastzitten ronde de hartchakra, los te maken en om innerlijke vrede te geven.
10083 Perdita, 10ml Voor diegenen die zich verstoppen achter een soort schaamte- of schuldgevoel. Brengt de kwaliteiten van zuiverheid en onvoorwaardelijke liefde naar boven.
10084 Regensberg, 10ml Brengt alle chakraís vanaf de Hartchakra opwaarts in lijn met mekaar om een verbinding te kunnen maken met zijn hogere zelf en zijn gidsen.
10085 Ruby Red, 10ml Om pijn en verdriet dat vastzit in de Hartchakra om te vormen tot liefde en mededogen. Afstemming op het ďChristusbewustzijnĒ en de Robijn Rode Straal van Vergeving.
10086 Deep Secret, 10ml Werkt op het laagste gedeelte van de Hartchakra om energie op te halen uit de Solar Plexus en de negatieve energie uit de Solar Plexus om te vormen naar positieve energie.
10087 Rose de la Hay, 10ml Helpt om de Hartchakra in lijn te brengen met de kruinchakra en aldus alle on(der)bewuste overtuigingen om te zetten in innerlijk weten.
10088 Sunblest, 10ml Brengt gevoelens van veiligheid en moed naar het hart.
10089 Sweetheart, 10ml Opent het hart voor meer ontvankelijkheid van onvoorwaardelijke liefde.
10090 Maidens Blush, 10ml Deze zachte, liefdevolle energie helpt om je hartchakra te openen. Bijzonder geschikt voor zeer gevoelige kinderen.
10091 Awakening, 10ml Zal je helpen om zachtjesaan alle beperkingen die zich verankert hebben rondom het hart, op te lossen en te doen verdwijnen. Dikwijls zijn deze beperkingen een gevolg van pijn en angst uit het verleden. Door dit ďontwakenĒ zal je hart zich terug openstellen voor liefde en vreugde. Ontwaken is een combinatie van Rosa Deep Secret, Rosa Blue Moon, Iceberg Rose en Sweetheart Rose.
10092 Forgiveness, 10ml Vergeving, ofwel voor onszelf of voor anderen is ťťn van de meest belangrijke aspecten in elke healing in dit tijdperk. Tot we kunnen accepteren,alle gebeurtenissen en omstandigheden in ons leven met liefde en vergeving te beleven, zullen we niet in staat zijn om vooruit te komen in het leven. Deze combinatie is voor elkeen van ons die hulp nodig heeft om de trillingen van vergeving dieper in ons leven te brengen. Vergeving is een combinatie van Ruby Red Rose,Rose De La Hay, Rosa Deep Secret en Peace Rose.
10093 Purity, 10ml Deze combinatie is voor mensen die nood hebben aan het verlichten of omvormen van diepe gevoelens van schaamte, waardeloos voelen, angst en agressie. Speciaal voor diegenen die misbruikt werden of worden, zowel fysisch, mentaal of emotioneel. Deze combinatie geeft trillingen van vrede, sereniteit en zuiverheid.
Zuiverheid is een combinatie van IrŤne van Denemarken, de Perdita Rose, de Peace Rose en de Handel Rose.
10094 Unconditional Love, 10ml De Goddelijke Vonk van onvoorwaardelijke liefde die we diep in ons hart bewaren en bewaken is de poort die we moeten doorgaan om onze reis naar onze thuis, naar onze Moeder/Vader God, Het Allesomvattende Licht te bereiken. Deze combinatie zal ons helpen om dieper in het prachtige trillingsniveau van onvoorwaardelijke liefde harmonie te vinden. Onvoorwaardelijke liefde is een combinatie de Compassion Rose, de Perdita Rose, de Sweetheart Rose en de Ruby Red Rose.
 
Aartsengelen- en Meesteressences
Aartsengelen zijn gigantische wezens van licht, afkomstig van de Grote Zon (universele energie of nulpuntenergie), verantwoordelijk voor het omzettingsproces van al deze universele energie uit de oerbron, in vormen en materie. Elk van de verschillende Aartsengelen behoed en beschermt zijn deel van de Creërende Energie om tesamen de totaliteit van de Creërende Energie de juiste richting te geven. Zij zijn devoot toegewijd met heel hun wezen om de mensheid te helpen in zijn geheel te bewegen in de richting van Het Licht en Zij zijn steeds bereid elkeen van ons individueel te helpen als we Hen erom vragen.
De Verheven Meesters, zijn hoogst geëvolueerde wezens waarvan de meeste vele malen geïncarneerd geweest zijn hier op aarde, en die Hun wijsheid,
kennis en licht aan ons ter beschikking stellen om het juiste pad voorwaarts te vinden. Zij zijn als het ware onze oudere broers en zusters en Ze werken onophoudelijk met liefde en toewijding om ons te helpen te groeien en onze eigen evolutie van licht, liefde en wijsheid te vinden.
Code Produkt Beschrijving van de werking :
10095 Aartsengel MichaŽl, Essence, 10ml Roep Aartsengel MichaŽl op voor hulp als je een tekort hebt aan moed, kracht en bescherming. Hij draagt het Vlammende Blauwe Zwaard van de waarheid en Hij zal, als je het Hem vraagt, alle oude verbintenissen, effecten van manipulaties of negatieve energieŽn die je tegenhouden, wegsnijden. Vraag zijn hulp in elke situatie waar je voelt dat je meer wilskracht, initiatief, kracht en focus nodig hebt of waar je voelt dat je nood hebt aan bescherming, zowel fysisch als psychisch.
10096 Aartsengel GabriŽl, Essence, 10ml Roep Aartsengel GabriŽl op om je te helpen met zuiverheid, klare kijk, orde en (zelf-)discipline. Hij werkt om meer harmonie, zuiverheid en schoonheid op aarde te creŽren. Hij zal je helpen je intuÔtie te ontwikkelen en je in staat stellen je werkelijk pad te vinden. Roep zijn hulp op als je een zuivering nodig hebt. Aarstengel GabriŽl is ook de Engel van de Geboorte, dus roep Hem ook op voor alle nieuwgeboren zielen.
10097 Aartsengel RaphaŽl, Essence, 10ml Vraag de hulp van Aartsengel RaphaŽl om je te helpen bij healing, creativiteit, waarheid en visie. Zijn hulp zal je in staat stellen healend werk te verrichten en zal je helpen om negatieve blokkades die ziekte veroorzaken, te doen verdwijnen. Hij zal je ook helpen om je persoonlijke visie en je innerlijk weten te ontwikkelen via het stimuleren van de zesde Chakra.
10098 Aartsengel UriŽl, Essence, 10ml Roep Aarstengel UriŽl en zijn Engelen van Vrede aan in elke situatie waar de energie van de Goddelijke Vrede nodig is. Vraag zijn hulp om angsten op te lossen en te laten verdwijnen, zodat je jezelf kunt verankeren in de vibratie van vrede diep in je binnenste. Hij zal je ook helpen om een klare kijk te krijgen, inzicht te verwerven en visie te ontwikkelen.
10099 Verlichte Meester Babaji, Essence, 10ml Gekend als de Yogi-Christ is Babaji een Mahavatar of een grote Avatar. Hij is ook gekend als de onsterfelijke Avatar omdat Hij doorheen de eeuwen, sinds Zijn hemelvaart, Zichzelf is blijven manifesteren in een menselijk lichaam en vanuit zijn teruggetrokken kluizenaarsbestaan in de Himalaya, een levend voorbeeld voor de mensheid en voor ieders individueel potentieel is. Er word gezegd dat enkel Zijn naam uitspreken met respect en eerbied al een zegen van Hem ontlokt.
10100 Verlichte Meester Kuthumi, Essence, 10ml Meester Kuthumi is de Meester van de Tweede Straal die de kwalteiten van wijsheid en liefde omvat. Hij is op dit moment de Wereldleraar en Hij werkt om verlichting te brengen door lerende opvoeding. In vorige incarnaties was Kuthumi, Pythagoras, Johannes de Apostel, Shah Jahan, de bouwer van de Taj Mahal en Franciscus van Assisi. Eťn van de volgelingen van Kuthumi is Djwal Kul, de Tibetaan, die zijn wijsheid op zijn beurt doorgegeven heeft aan bijvoorbeeld Alice Bailey. Roep de hulp in van Kuthumi als je nood hebt aan spirituele wijsheid of inspiratie, hogere kennis of wijsheid.
10101 Verlichte Meester Maitreya, Essence, 10ml Lord Maitreya is de Spirituele Christus en het hoofd van de Spirituele HiŽrarchie en het Grote Witte Broederschap. Hij is de Leraar van veel van de Verlichte Meesters en overschaduwde zelfs Jesus tijdens de laatste jaren van zijn leven, waardoor Hij het Christelijk bewustzijn uitzaaide over de planeet Aarde.
10102 Verlichte Meester Sananda, Essence, 10ml Misschien de wel de meest gekende en geliefde van alle Verlichte Meesters door zijn reincarnatie als Jesus Christus. Hij is de Meester van de Zesde Straal die alle kwaliteiten zoals toewijding en idealisme belichaamt. Er word van hem gezegd dat hij ťťn van de twaalf zonen/dochters van God is en dat zijn leven als Jezus de verpersoonlijking van het Goddelijke in een menselijk vorm is. Hij was/is diegene die de weg wijst naar ons persoonlijk spiritueel pad en hemelvaart. In esotherische literatuur word van Hem gezegd dat hij op aarde de levens heeft moeten leven van Adam, Enoch, Jeshua, Joshua, Elija an Josef van Egypte.
10103 Goddelijke Moeder, Essence, 10ml De voedende, medelevende energie van de Goddelijke Vrouwelijkheid is in het westen verpersoonlijkt in Moeder Maria en in het oosten in Quan Yin. Het is slechts recent dat de energie van de Goddelijke Vrouwelijkheid is herstelt op aarde, waardoor er terug hamonie geschapen werd tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Roep de Goddelijke Moederenergie aan om je te helpen in verbinding te stellen en in harmonie te komen met je eigen vrouwelijke energie. De energieŽn van de Goddelijke Vrouwelijkheid en Goddelijke Mannelijkheid moeten in balans zijn binnenin elk van ons en op de aarde zelf vooraleer Vrede en Hamonie op aarde eindelijk kan herstelt worden.
10104 Violette Vlam, Essence, 10ml De Violette Vlam van verandering of mutatie is een bijzonder krachtige straal van energie die voor ons beschikbaar is als een gereedschap van zuivering en verandering van negatieve energieŽn. De Verlichte Meester Saint Germain bracht ons deze gift van de Violette Vlam en gaf ze aan de mensheid na de Harmonische Convergentie van 1987. Dit was een compensatie van de Bron om ons te helpen ons ontwakingsproces te versnellen. Roep de Violette Vlam aan om je te zuiveren van negatieve gedachten en gevoelens of hou een situatie in de Violette Vlam en vraag Haar die situatie op te lossen of te brengen naar het hoogste goed. De essence nemen zal jouw verbinding naar de Bron versterken.
 
Regenboog Lichtwezen-activatie Essences
Deze essences zijn van een bijzonder hoge frequentie en heel precies afgestemd om bruikbaar te zijn als een zuiverend en activerend gereedschap. Vele Verlichte Wezens van zeer ver ontwikkelde galaxtische beschavingen waren aanwezig en hebben de unieke bereidingsmethode van deze lichtessences begeleid. Deze “gechannelde” werktuigen hebben hun potentie gekregen door het gebruik van Lemuriaanse/Atlantische methodes, met inbegrip van galaxtische sterrenpoorten, leylijnen en rasters van speciale kristallen die geprogrammeerd waren met lichtwezeninformatie van de Sirianen, zo’n 16.000 jaar geleden, ten tijde van het verdwijnen van Atlantis. Stralen van energie werden tevens “gechanneld” (gekanaliseerd) via Shimara door verschillende Verlichte Meesters voor elk van de verschillende essences om het wordingsproces te vervolledigen.
Code Produkt Beschrijving van de werking :
10105 Emotional Body, 15ml Voor snelle verwijdering van vastzittende emotionele patronen. Ons emotioneel lichaam is het allermoeilijkste om gezuiverd te krijgen van alle vormen van vervuiling. Emoties zijn immers ďenergieŽn in motieĒ, in beweging dus, en worden gegenereerd, (aangemaakt) door onze gedachten. Elke keer we denken, creŽren we een emotie. Onze emotionele reactie of respons naar anderen toe, naar situaties, naar het leven zijn dingen die ons aangeleerd zijn als een manier om met de negatieve gedachtenpatronen die achter deze energieŽn zitten, te kunnen omgaan. Deze energie stappelt zich op en kan soms leiden tot geblokkeerde energieŽn die onze chakraís blokkeren en zelfs de fijnstoffelijke energie rond en in ons. De Emotioneel Lichaam-essence is zowat de enige essence die hiervoor een efficiŽnte en onmiddellijke remedie bied.
10106 Mental Body, 15ml Om negatieve gedachtenpatronen en vastgeroeste overtuigingen die vastzitten in ons lager mentaal lichaam, te zuiveren. Bevestigingen (bv complimentjes) hebben een lange tijd nodig om omgevormd te worden tot eigen gedachten. Deze essence versneld het proces, door een veel grotere toegang tot onze spirituele gedachtenwereld en tot de ideŽen van ons hoger mentaal lichaam, te openen.
10107 Etheric Body, 15ml Ons etherisch lichaam, is als het ware de technische tekening, het plan van ons fysiek lichaam. Daarom, hoe duidelijker en helderder dit plan, hoe gezonder de driedimensionale versie van het plan, dus ons lichaam zal worden. Alle vormen van energieŽn beÔnvloeden ons etherisch lichaam (ook fijnstoffelijke). Het etherisch lichaam is een soort van filter voor al die energieŽn. Sommige zullen het beschadigen (bv. Shock, traumaís, drugs, enz...). Deze beschadigingen zullen merkbaar worden als zwakke punten of zelfs als gaten in aura. Als deze beschadigingen het etherisch niveau bereiken en daar effect sorteren, dan is het onvermijdelijk resultaat dat we fysisch ziek worden. De Etherisch Lichaam-essence heelt op accurate wijze alle beschadigingen van ons etherisch lichaam.
10108 Earth Star, 15ml De aardester (soms ook aardester-chakra genoemd) is een denkbeeldig punt op ongeveer 23 cm ( 9 inch) beneden het kontaktpunt van onze voeten op de aarde en in lijn met andere chakraís. Als de aardester geactiveerd wordt, dan komt er een verbinding tot stand met Moeder Aarde. Deze aarding (gronding) laat toe meer gefocuste energie van Moeder Aarde te bekomen en tevens afgestemd te worden op de verschillende magnetische rasters (magnetische velden in de aarde aanwezig). Hoe meer ďgeaardĒ we worden hoe beter we kunnen afstemmen, ďfijn tunenĒ op ons hogere zelf, de Verlichte Meesters, de Hemel en de Sterren. Eigenlijk is dit het principe : als de fundamenten niet goed zijn, kan de bovenbouw niets worden. De essence AardeSter zal jouw fundamenten stabiel en sterk maken.
10109 Soul Star, 15ml Dit punt bevindt zich (ook ongeveer 23 cm) (precies omgekeerd van van AardeSter) boven de Kruinchakra. Wanneer het open is en perfekt functioneert, dan is er afstemming op onze ziel, op alle hogere energieŽn, de sterren en het universum. Dan zal er ook meer ďziele-energie, healing en begeleiding kunnen doorkomen naar onze geest en ons lichaam. Deze essence nemen vlak voor het naar bed gaan is bijzonder aan te raden, omdat het de droomherinnering, bewustzijnsherinnering en kontakt met geesten en gidsen tijdens uw slaap zal bevorderen.
10110 Thymus, 15ml Deze essence helpt de thymusklier te activeren die bij de meeste volwassenen verschrompeld is na hun kindertijd. In de oude spirituele hogere beschavingen hadden alle volwassenen deze klier in perfecte operationele staat omdat zij deze klier beschouwden als het centrum van de Hogere Hartchakra. Vanuit deze chakra komt Goddelijke Liefde en volledige mededogende energie voor alle waarnemende wezens. Deze essence geeft ons ook fysieke energie omdat zij helpt, op driedimensionaal niveau, de schildklier, de hypofyse en het immuunsysteem te stimuleren.
10111 Hara, 15ml De Hara is een fijnstoffelijk energiecentrum juist onder de navel (niet de Sacrale Chakra !). Wanneer die centrum volledig geactiveerd is, dan komt de Goddelijke Wil in actie en verkrijgt men een integer gevoel van waarde en doelstelling alsook een gevoel van tevredenheid en volledige congruentie. We kunnen onze Goddelijke opdrachten op aarde niet vervullen als dit centrum zwak en passief is. Op driedimensionaal niveau is dit centrum verbonden met de milt en geeft een gevoel van welbehagen of ďgecenterd zijnĒ (dikwijls voor de eerste keer !) (zich in zijn centrum bevinden, Zen) en een gevoel van energie in het fysische lichaam.
10112 Integration, 15ml Deze essence helpt je om te integreren, om je evenwicht tussen links en rechts in je hersenactiviteiten te vinden. Dit is verbonden met onze mannelijke en vrouwelijke energieŽn die eveneens harmonie nodig hebben. De meesten onder ons zijn teveel gefocust op ťťn van beide energieŽn (rechter hersenhelft voor het vrouwelijke en intuÔtieve, enz..., linker hersenhelft voor het mannelijke, logische, enz...) terwijl beide hersenhelften even krachtig en in evenwicht zouden moeten werken. Dit evenwicht zal tevens de hypofyse en de pijnappelklier stimuleren en zodoende het hele endocrine systeem en dus het hele fysieke lichaam.
10113 Crystalline Ray, 15ml Deze essence zal je helpen je zielsherinneringen van het kristallijne Lichtwezen te laten ontwaken en ze naar een meer bewust niveau te laten brengen. Afstemmen op de Kristallijne Straal zal jouw healing energie maximaliseren waardoor je jouw persoonlijk Lichtwezen activeert. Deze essence zal je ook helpen deze straal in jou te verankeren waardoor je een permanent hoger trillingsniveau bereikt
10114 Mer-ka-bah, 15ml Deze essence is meestal de allerlaatste die genomen kan worden in het hele Regenbooglicht-essence proces. Alle andere aspecten dienen immers eerst behandeld te zijn geweest vooraleer deze essence kan geactiveerd worden en vooraleer het ďher-ontwakenĒ van jouw Lichtwezen of het Mer-Ka-Ba-proces kan opgestart worden. De Mer-Ka-Ba is het gespiritualiseerde, energetisch auraveld dat zich verstrengeld met het hogere zelf. Hierdoor brengt het je de mogelijkheid om te ďde-materialiserenĒ (uittreden) uit je fysisch lichaam. Deze methode wordt gebruikt door geŽvolueerde wezens, Verlichte Meesters, enz... en is enkel mogelijk bij volledig geopende hartchakra
 
Engel-Aura-Essence-Sprays

Engel-aura-essences worden met de hand vervaardigd, en door de engelenwereld met de kracht van de engelsymbolen van energie voorzien. Zij zijn energetisch verzegeld, en daardoor beschermd.

Engel-aura-essences worden in het elektromagnetisch veld van het lichaam verneveld/verstoven en versterken, reinigen en beschermen de aura. Zij zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, maar helpen ook in elke therapeutische setting. Ze zijn bijzonder geschikt om de energie in woonkamers, therapie- en meditatieruimtes te verbeteren.

Code Produkt Beschrijving van de werking :
10015 Aartsengel MichaŽl Essence-spray 100ml Versterkt, beschermt, geeft rust, vrede en geborgenheid.
10016 Aartsengel JophiŽl, Essence-spray, 100ml Werkt tegen twijfel en angst, geeft zekerheid en vreugde.
10017 Aartsengel ChamuŽl, Essence-spray, 100ml Geneest de wonden van de ziel, helpt om liefde toe te laten.
10018 Aartsengel GabriŽl, Essence-spray, 100ml Reinigt en geeft helderheid, geestelijk en lichamelijk.
10019 Aartsengel UriŽl, Essence-spray, 100ml Helpt bij krachteloosheid en moedeloosheid, geeft energie en optimisme.
10020 Aartsengel RaphaŽl, Essence-spray, 100ml Geeft nieuwe impulsen in je leven, ondersteunt genezingsprocessen.
10021 Aartsengel ZadkiŽl, Essence-spray, 100ml Helpt bij grote en ingrijpende veranderingen in je leven.
10022 Aartsengel Metatron, Essence-spray, 100ml Ondersteunt je bij het in daden omzetten van je plannen, je visie, je doel.
10023 Energetische reiniging, Essence-spray, 100ml Beschermt en reinigt onze aura van aanklevende vreemde energie.
10024 Stralingsbescherming, Essence-spray, 100ml Werkt bij satellietstraling, kosmische straling, computers en andere technische apparatuur.
10025 Energiebescherming, Essence-spray, 100ml Beschermt tegen energieverlies door andere mensen ("energiezuigers").
10026 Baby's & Kleuters, Essence-spray, 100ml Voor pasgeborenen, baby's en kleuters, helpt ook bij rebirthing.
10027 Kinderen, Essence-spray, 100ml Voor schoolkinderen, en ook voor alle therapie met je innerlijke kind.
10028 Concentratie, Essence-spray, 100ml Ondersteunt het concentratievermogen, houdt je aandacht gericht en in balans.
10029 Engelenmeditatie, Essence-spray Brengt je tot stilte, maakt het contact met de engelenwereld gemakkelijker.
10030 MeditatieCD, zielsklanken, geel
10031 MeditatieCD, zielsklanken, oranje
10032 MeditatieCD, zielsklanken, groen
10033 MeditatieCD, zielsklanken, wit
10034 MeditatieCD, zielsklanken, blauw
10035 MeditatieCD, zielsklanken, regenboog
10265 Display met 15 Sprays en 18 CD's

 

Bovenstaande produkten zijn zowat de meest efficiënte en de meest betrouwbare die via Merkabah vzw voor healing beschikbaar zijn in Vlaanderen en Nederland.

Alle therapeuten die het beste met hun klanten/patiënten voorhebben kunnen op deze produkten beroep doen door kontakt op te nemen met kontakt@merkabah.info.

Als u een bestelling wil plaatsen of informatie over een bepaald produkt wenst, stuur dan een mailtje naar kontakt@merkabah.info met opgave van de code van het produkt.

Naar boven of Terug
 
2Een website van Merkabah vzw ©